Verkkouutiset

Tämä kuuma kuva mallivaimosta lokamainoksessa suututti Donald Trumpin

Ted Cruzia USA:n vaaleissa tukevan ryhmän mainos Melania Trumpista oli liikaa Donald Trumpille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Make America Awesome on yksi Ted Cruzia republikaanien esivaaleissa tukevista ryhmistä. Se julkaisi Utahin esivaalien alla kolme mainosta, jolla osavaltiota taivuteltiin Cruzin taakse.

Yhdessä mainoksista oli vuonna 2000 Gentlemen’s Quarterly -julkaisulle (G.Q.) otettu sensuelli kuva republikaanikilpailija Donald Trumpin vaimosta Melania Trumpista, joka on aikanaan toiminut mallina.

Vähäpukeisen kuvan mainoksen tekstissä todetaan Tässä on Melania Trump. Tuleva First Lady. ja Tai, voisit tukea Ted Cruzia tiistaina (vaaleissa).

Donald Trump vastasi keskiviikkoaamuna Suomen aikaa tulisella twitter-viestillä.

– Valehteleva Ted Cruz käytti juuri Melanian kuvaa hänen G.Q.-lehden kuvauksistaan mainoksessaan. Ole varovainen, vale-Ted, tai kerron salaisuuksia (spill the beans) sinun vaimostasi!, Trump twiittasi.

Uutisoinnissa USA:ssa on toisaalta närkästytty Melania Trumpin slut-shamingista eli esittämisestä ikävässä valossa, toisaalta Trumpin uhkauksen sisällöstä ja laadusta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)