Verkkouutiset

Donald Trump rynnistää nyt – tänne hän suuntaa panokset

Republikaanien presidenttiehdokkaan televisiomainonta on vasta alkamassa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Demokraattien Hillary Clinton on hallinnut suvereenisti television ”ilmatilaa” USA:n presidentinvaaleissa. Syyskuun puoleenväliin mennessä Clinton oli käyttänyt yli 100 miljoonaa dollaria ja Donald Trump vain alle 20 miljoonaa dollaria tv-mainoksiin.

Tiistaiaamuna Suomen aikaa käytävän ensimmäisen tv-väittelyn alla tilanne on muuttumassa.

Donald Trumpin kampanjan odotetaan käyttävän jäljellä olevien reilun 40 vuorokauden aikana mainoksiin 140 miljoonaa dollaria, josta 100 miljoonaa dollaria televisioon. Sekään ei tosin ilmeisesti ole paljon Clintonin budjettiin verrattuna.

Trumpin televisiomainoksista 60 miljoonaa dollaria menee osavaltioihin, joiden lista on mielenkiintoinen. Ne ovat Florida, Colorado, Virginia, North Carolina, Ohio, Pennsylvania, Michigan, Maine, New Mexico ja Wisconsin.

Donald Trump siis toivoo noista osavaltioista tulevan avaimet hänen voitolleen. Esimerkiksi Maine, Michigan ja Wisconsin ovat perinteisiä demokraattivaltioita.

Hillary Clintonin kannalta katsoen ovat tasaisessa tilanteessa hänen avainosavaltionsa New Hampshire, Colorado, Wisconsin, Pennsylvania ja Virginia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)