Verkkouutiset

Rajummin kuin koskaan toisten kimpussa: nämä mainokset olivat liikaa USA:n vaaleissa

Ted Cruzia republikaanien presidenttiehdokkaaksi tukevan ryhmän mainos ei täyttänyt juridisia vaatimuksia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Etelä-Carolinan republikaanien esivaalitaistelua on käyty erittäin kiihkeissä tunnelmissa. Eräät paikalliset televisioasemat ovat kieltäytyneet näyttämästä oheista mainosta, jossa hyökätään kisassa olevaa Floridan senaattori Marco Rubiota vastaan.

Mainoksen takana on Texasin senaattori Ted Cruzia tukeva ryhmä. Sanctuary-mainos kertoo turvakaupungeista tai pakolaiskaupungeista, jotka kuohuttavat monia amerikkalaisia ottamalla laittomia siirtolaisia vastaan.

Sanctuary-mainoksessa Rubiota syytetään turvakaupunkien tukemisesta. Tv-yhtiöt kertovat saaneensa lakimiehiltä kehotuksen jättää mainos näyttämättä.

Ted Cruz on puolestaan pyytänyt tv-asemia olemaan näyttämättä häntä vastustavan ryhmän tv-mainosta, joka on alla toisena. Siinä Cruz esitetään laittoman siirtolaisuuden tukijana.

Kolmantena alla on Ted Cruzin oma mainos liikemies Donald Trumpia vastaan. Videolla Trumpia syytetään abortin puolustajaksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)