Verkkouutiset

Telkien taakse! Telkien taakse!, näin puoluekokous huusi Clintonista

Republikaanien puoluekokous piti näytösoikeudenkäynnin demokraattien ehdokkaalle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

USA:n republikaanien Ohion puoluekokouksen toisena iltana Donald Trump nimitettiin virallisesti presidenttiehdokkaaksi juhlallisessa roll callissa, jossa osavaltiot ilmoittivat äänistään. Trump pitää suuren puheensa torstai-iltana. Tiistaina puhuivat muun muassa hänen tyttärensä Tiffany Trump ja poikansa Donald Trump Jr.

New Jerseyn kuvernööri ja USA:n presidentinvaalien esivaalien kärkinimiin kuulunut Chris Christie oli tiistain huomatuimpia puhujia. Christie totesi olevansa entinen liittovaltion syyttäjä, haluavansa tehdä jotain hauskaa ja käyttää hyväkseen mahdollisuuden saada demokraattien presidenttiehdokas Hillary Rodham Clinton ”vastuuseen”.

Chris Christie puhui kokoukselle Hillary Clintonin luonteesta, arvostelukyvystä, teoista maailmalla ja saavutuksista. Christie mainitsi Clintonilta erikseen ulkoministerinä toimet Libyan, Nigerian, Kiinan, Syyrian, Iranin, Venäjän ja Kuuban osalta. Christie pyysi puoluekokousta jokaisen jälkeen arvioimaan guilty tai not guilty, syyllinen tai syytön.

Kun Christie kysyi Clintonin neuvottelutaidoista Iranin ydinuhassa, puoluekokous ryhtyi huutamaan kuorossa lock her up eli lukitkaa hänet telkien taakse. Oheisella alimmalla videolla tämä näkyy minuutin jälkeen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)