Verkkouutiset

Turistit pelästyivät outoa näkyä: Valtaisa ”vesihirviö” tallentui videolle

Silminnäkijöiden mukaan veden pinnalla käyvän eläimen koko on noin 5–6 metriä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Internetissä on julkaistu video, joka esittää erikoisen näyn: valtaisan vedessä elävän otuksen, joka näyttäytyy välillä veden pinnalla. Video on herättänyt kummastusta ja kysymyksiä siitä, mikä tämä mysteerinen ”vesihirviö” oikein on.

Video on Mirrorin mukaan kuvattu itäisessä Kiinassa Jiuliang Cityssä sijaitsevalla suositulla turistialueella. Vesistö on alueella sijaitseva joki.

Eläimen liikkeet näkyvät kaukaa kuvatulla videolla (jutun alla) tummana liikehdintänä veden pinnalla. Paikalla olleet turistit olivat shokissa näkemästään ja väittivät, että otuksen koko voisi olla noin 5–6 metriä.

Sosiaalisessa mediassa eläintä on kuvattu Kiinan ”Loch Nessin hirviöksi”, mutta Kiinan hallinnon viranomaiset ovat toppuutelleet sensaatiotarinoita.

Luontoasiantuntijoiden mukaan kyseessä on eläimen kokoon nähden todennäköisesti kiinalainen sampi, joka olisi jotenkin päässyt pakenemaan kasvattamosta.

Alueen lähellä on kasvattamo, joka on ollut toiminnassa kahdeksan vuotta. Siinä ajassa kala olisi voinut kasvaa asiantuntijoiden mukaan viisimetriseksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)