Verkkouutiset

Tästä johtui mielenosoittajien rohkeus – ”humalaiset eivät kyenneet puhumaan sotilaille”

Itä-Ukrainan Kramatorskin lentokentän takaisinvaltausta vastustaneiden kiihkeälle käytökselle saattoi löytyä lisäselitys.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ympäri maailmaa uutisoitiin tiistaina, että Ukrainan asevoimien joukot ottivat takaisin haltuunsa Kramatorskin lentokentän.

Tiedotusvälineissä on kerrottu laukaustenvaihdosta. Ukrainan armeijan kenraali Vasili Krutovin kerrottiin tulleen rauhoittelemaan väkijoukkoa. Iltalehti kertoo, että ”venäläismielisten barrikadeille oli kasattu runsaasti Molotovin cocktaileja ja autojen renkaita”.

Väkijoukko oli piirittänyt kenraalin ja käynyt käsiksi mieheen, joka onnistui kuitenkin sotilaidensa varoituslaukausten avulla vetäytymään.

Barrikadeilla oli ilmeisesti ollut muitakin kuin Molotovin cocktaileja.

Paikalla ollut toimittaja Ilja Azar kertoi Twitterissä, että paikalla oli noin 150 ihmistä, ”useat juovuksissa, he pilkkaavat ja kiroilevat kahdeksalle Ukrainan sotilaalle jotka näkyvät aidan läpi”.

Hän jatkoi toteamalla, että ”humalaiset ryömivät sotilaiden luo, jotka ampuivat ilmaan, ja sitten puhuivat ampumatta. Humalaiset eivät kyenneet selvästi selittämään mistä he puhuivat ja mistä oli kyse”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)