Verkkouutiset

Kuollut käärme surmasi ravintolakokin Kiinassa

Kobrasta ateriaa valmistanut ravintolakokki päätyi itse jo tappamansa käärmeen surmaamaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kiinassa kobrasta ateriaa valmistanut ravintolakokki Peng Fan kuoli itse saman käärmeen surmaamana, kertoo Daily Mail. Erikoiseksi tapauksen tekee se, että käärme oli tapettu jo 20 minuuttia aiemmin ja sen pää oli irrotettu.

Peng oli valmistamassa kobrasta käärmekeittoa, mitä pidetään Kiinassa suurena herkkuna ja terveystuotteena. Käärmeen irtopää kuitenkin puri kokkia hänen heittäessään sitä pois. Myrkky surmasi Pengin, ennen kuin apu ehti paikalle. Kyseessä oli sylkeväindokiinankobra, joka on erittäin myrkyllinen.

Käärmeasiantuntija Yang Hong-changin mukaan kaikki matelijat voivat toimia jopa tunnin menetettyään ruumiinosiaan tai jopa koko ruumiinsa. Hänen mukaansa käärme oli kyllä kuollut peruselintoimintojen lakattua, mutta pään refleksit jatkoivat edelleen toimimistaan. Yangin mielestä on täysin mahdollista, että pää oli jopa edelleen hengissä kokkia purressaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)