Verkkouutiset

Kim Jong-unin palvelijoiksi etsitään kauniita naisia – ”elämä voi muuttua kertaheitolla”

Pohjois-Korean diktaattorin palvelijat nauttivat maassa korkeaa statusta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pohjois-Korean nuoren diktaattorin Kim Jong-unin henkilökohtaisien palvelijoiden ja avustajien elämä on leveää.

Daily NK kertoo esimerkiksi Kim Jong-unin parturin, räätälin, kirjurin ja hierojan kuuluvan virallisesti samaan kastiin Pohjois-Korean työväenpuolueen eliitin kanssa. Lisäksi johtajan henkilökohtaisia palvelijoita pidetään osana hänen omaa vartiokaartiaan. Palvelijat saavat myös käyttää sotilasunivormuja.

Pohjoiskorealaislähteiden mukaan vahvan henkilökultin kohteena olevan Kim Jong-unin lähimmät palvelijat kohtelevat kaikkia muita valtavalla ylemmyydentunteella.

”He katsovat jopa Hwang Pjong Sota nenänvarttaan pitkin”, erä pjongjangilaislähde päivittelee.

Pohjois-Korean armeijan poliittista siipeä johtava Hwang on yksi maan vaikutusvaltaisimpia miehiä.

Daily NK:n mukaan Kimin läheisimpien palvelijoiden paikoille on valtava tungos ja jokaista työtä varten on varalla jatkuvasti vähintään 30 ihmistä. Kaikkein halutuimpia paikkoja ovat ne, joissa pääsee lähimmäs suurta johtajaa.

Esimerkiksi Kim Jong-unin hierojan kerrotaan olevan ”kaunis nuori nainen, jota saa samaa kohtelua ja palkkaa kuin puolueen varaministerit”.

Valinta Kimin lähimpien palvelijoiden joukkoon on pitkä prosessi. Esimerkiksi naispuolisia palvelijoita etsitään kaikkialta, ja karsitaan jo maakuntatasolla. Lopulta kymmeniä kuvia korkean sosiaalisen statuksen omaavista ja ulkonäkövaatimukset täyttävistä naisista toimitetaan virkamiehille, joiden tehtävänä on suorittaa valinnat Kimin henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.

”Paikan saaminen voi muuttaa tavallisen työläisen elämän kertaheitolla”, lähde kuvailee.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)