Verkkouutiset

Videoiden kaksintaistelu: näin Donald Trump ja Ted Cruz repivät toisiaan

USA:n republikaanien presidenttikisassa näyttää Etelä-Carolinan esivaalien alla olevan kaksi suosikkia yli muiden.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Iowan vaalikokousten ja New Hampshiren esivaalien jälkeen vahvin republikaaniehdokas on Donald Trump ja hänen perässään Ted Cruz. Muut jäljellä olevat ovat Marco Rubio, Ben Carson, Jeb Bush ja John Kasich.

Kärkiehdokkaat eivät ole hukanneet aikaa toistensa kimppuun käymisessä.

Donald Trumpin uudessa oheisessa videomainoksessa kysytään, millainen mies Ted Cruz on. Vanhemman miehen ääni syyttää Cruzia kannanmuutoksista maahanmuutossa, epäilyttävistä lainoista, likaisista kampanjatempuista. ”Ted Cruz – pahimman lajin Washington-sisäpiiriläinen, johon vain ei voi luottaa”, mainos päättyy.

Ted Cruzin videolla lapset leikkivät Donald Trump -toimintanukella, joka ”esittää olevansa republikaani”. Lasten mukaan nukke antaa tukea demokraateille ja pankeille tukia ja repii limusiininsa parkkipaikoiksi ihmisten asuintaloja. Lopussa juontaja sanoo ”emme sietäisi lapsiltamme näitä arvoja – miksi haluaisimme niitä presidentiltä”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)