Verkkouutiset

”Donald Trumpin herkkä liipasinsormi voi aiheuttaa ydinkatastrofin”

Senaattorina toimivan Tim Kainen mukaan Donald Trump on juuri se henkilö, josta Ronald Reagan aikoinaan varoitti.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Hillary Clintonin kampanjan varapresidenttiehdokas Tim Kaine sanoo olevansa hermostunut siitä, että presidentti Donald Trumpilla saattaa olla herkkä liipasinsormi, joka saattaa aiheuttaa Yhdysvalloille ja koko maailmalle ydinkatastrofin.

Senaattorina toimiva Kaine puhui Lontoossa Chatham Housen kansainvälisten suhteiden ajatushautomon yleisötilaisuudessa. Asiasta uutisoi Independent.

Kaine sanoi presidentinvaalikampanjan aikana Mike Penceä vastaan käydyssä vaaliväittelyssä Donald Trumpin olevan sellainen henkilö, josta Ronald Reagan aikoinaan varoitti.

”Ronald Reaganin mukaan ydinaseiden ongelma on, että joku hullu voi saada niillä aikaan katastrofin. Uskon, että kuvernööri Pencen kanssaehdokas on juuri se henkilö, josta Reagan meitä varoitti”, Kaine sanoi.

Kaine sanoo Chatham Housen tilaisuudessa myös, että presidentin tiimi koostuu ”oudoista ihmisistä, jotka pelottavat hänet kuoliaaksi”. Kuitenkin Trumpin valinnat puolustus- ja sisäministeriksi saavat Kainelta kiitosta.

James Mattis tulee olemaan oikeanlainen ihminen puolustusministeriksi. John Kelly tulee olemaan oikeanlainen ihminen sisäministeriksi”, Kaine sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)