Verkkouutiset

10-vuotias tyttö pelastettiin Italian maanjäristyksen raunioista

Italiassa keskiviikkona sattuneen maanjäristyksen pelastustyöt ovat olleet lohduttomia, sillä eloonjääneitä ei juuri ole löytynyt.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pelastustyöt Italian keskiviikkoisen maanjäristyksen jälkeen jatkuvat lohduttomina. CNN uutisoi harvinaisesta ilonaiheesta: pelastusjoukot ovat onnistuneet löytämään romahtaneen talon raunioista elossa 10-vuotiaan tytön. Giorgia-niminen tyttö onnistuttiin pelastamaan Pescara del Tronton kylässä.

Surullisten ruumislöydösten jälkeen pelastajat olivat toiveikkaita kuullessaan raunioista ääntä, joka kuulosti eloonjääneen itkulta. Kyläläiset seurasivat helpottuneina vierestä, kun palomies onnistui kaivamaan tytön ehjänä esiin. ”Hän on elossa!” Eräs silminnäkijöistä itki onnellisena.

Giorgian pelastuminen on valitettavasti harvinainen ilo massiivisissa pelastusoperaatioissa, jossa on mukana yli 5400 pelastajaa.

‒ Olemme nähneet valitettavasti vain ruumiita, kommentoi pelastustöitä avustava Barbie Nadeau pelastustöitä kylässä, josta löydettiin 22 kuollutta.

Pelastustöitä on vaikeuttanut kaupunkien ja kylien kapeat kadut ja muut hankalat olosuhteet. Viimeisimpien tietojen mukaan kuolleita on tällä hetkellä 241. Aiemmin ilmoitettuun 252 kuolleen määrään oli vahingossa laskettu yhden kylän kuolleiden osuus kahdesti.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)