Verkkouutiset

”Israelin armeijan pitäisi saada Nobelin rauhanpalkinto itsehillinnästä”

Israelin Yhdysvaltojen suurlähettilään Ron Dermerin mukaan israelilaiset sotilaat kuolevat, jotta viattomat palesiinalaiset saisivat elää.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

”Jotkut syyttävät Israelia häpeilemättä kansanmurhasta ja haluaisivat meidät vastaamaan sotarikossyytteisiin. Totuus on kuitenkin se, että Israelin puolustusvoimien pitäisi saada Nobelin rauhanpalkinto siitä, miten käsittämättömällä itsehillinnällä se taistelee”, suurlähettiläs Ron Dermer sanoi kristillisessä Christians United For Israel-tapahtumassa Washingtonissa.

Dermer julkaisi puheensa kokonaisuudessaan Facebook-sivullaan. Hän muistutti siinä muun muassa, ettei Israelin olisi pakko lähettää joukkojaan taistelemaan Gazan vaikeisiin paikkoihin.

”Olisimme voineet antaa ihmisille aikaa evakuoida nämä alueet – niinkuin teimme joka tapauksessa – ja sitten pommittaa taistelijoiden käyttämiä rakennuksia ilmasta. Emme kuitenkaan toimineet niin. Lähetimme sotilaamme tähän palestiinalaisen terrorin tunneleita ja miinoja täynnä olevaan ampiaispesään”, Dermer totesi.

Dermerin mukaan Israelilla ja Hamasilla on merkittävä moraalinen ero.

”Hamas vahingoittaa siviileitä tarkoituksella. He haluavat tappaa niin monta israelilaista siviiliä kuin mahdollista. Mitä enemmän siviileitä he tappavat, sitä paremmin he kokevat menestyvänsä. Me taas haluamme mahdollisimman vähän siviiliuhreja. Mitä enemmän siviileitä kuolee, sitä suurempi on epäonnistumisemme.”

Hamas tekee Dermerin mielestä kaikkensa kasvattaakseen palestiinalaisten uhrien määrää.

”Hamas pakottaa palestiinalaisia ihmiskilviksi ja asettaa ohjuspattereita leikkikenttien, sairaaloiden ja kotien viereen.”

Dermerin mukaan koittaa vielä päivä, jolloin Israelin viholliset on voitettu ja kyynikot saadaan hiljaisiksi.

”Ihmiset tulevat vielä ihailemaan, kuinka maailman uhatuin kansakunta ei koskaan menettänyt hermojaan ja piti aina kiinni arvoistaan.”

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)