Verkkouutiset

Ruotsin ISIS-pariskunnan karu kohtalo: Sharia-tuomari vei vaimon ja heitti miehen vankilaan

Ruotsista terroristien riveihin lähtenyt pariskunta erotettiin heti Syyriaan saavuttuaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

ISIS-jihadistijärjestölle aiemmin työskennellyt sharia-asianajaja Mohammad Hallabia on kertonut Expressenin mukaan sharia-tuomarista, joka oli huijannut itselleen vaimoksi Ruotsista Syyriaan saapuneen naisen.

Kiinni jäänyttä Hallabia haastateltiin Vapaan Syyrian armeijaa lähellä olevalla Akhbar al-An -tv-kanavalla.

Nainen saapui Syyriaan ISIS:n riveihin yhdessä miehensä kanssa, mutta heidät erotettiin toisistaan heti, kun he olivat päässeet järjestön alueelle. Vaimo vietiin vierastaloon ja mies lähetettiin oikeuden eteen kuulemaan, mitä hänelle tehtäisiin seuraavaksi.

Kun nainen oli kysynyt miehensä kohtalosta, hänelle oli kerrottu, että mies oli teloitettu tuomittuna vakoilusta. Tämän jälkeen miehelle tuomion antanut tuomari oli ottanut naisen vaimokseen.

Totuus kuitenkin oli, että mies oli laitettu vankilaan kahdeksaksi kuukaudeksi. Kun hänet vapautettiin, hänet lähetettiin suoraan taisteluun, jossa hän kuoli. Nainen sai tietää totuuden miehensä kohtalosta vasta tässä vaiheessa.

Ruotsalaispariskunnan henkilöllisyys ei ole Hallabilla tiedossa. Häntä haastatelleen reportterin mukaan pariskunta olisi ollut etnisesti ruotsalaista alkuperää eivätkä siis maahanmuuttajia.

Hallabia kertoo tietävänsä myös toisen tapauksen, jossa Isisin sharia-tuomari on käyttänyt valtaansa saadakseen itselleen vapaaehtoisen taistelijan vaimon. Toinen vastaava pariskunta oli kotoisin Tunisiasta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)