Verkkouutiset

Sankaripoliisin toiminta tallentui videolle: ampui raskaasti aseistetut ISIS-terroristit lähietäisyydeltä

Poliisin ja terroristien ammuskelua kauhuissaan seurannut naapuri onnistui tallentamaan poliisin rohkean teon videolle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sankarillinen poliisi onnistui ampumaan kaksi räjähdevöihin pukeutunutta Isis-terroristia dramaattisen ammuskelun yhteydessä Saudi-Arabian pääkaupungissa Riadissa. Jutun alla on tapahtumia kuvaava video, joka ei sovi herkimmille katsojille.

Daily Mailin mukaan poliisi suoritti ratsian terroristien asuttamaan taloon kuultuaan, että siellä valmistetaan räjähteitä. Talon sisällä olleet terroristit eivät suostuneet antautumaan, mistä seurasi raju ammuskelu poliisin ja terroristien välillä. Naapurit seurasivat tapahtumia kauhuissaan kotiensa ikkunoista.

Naapurin kuvaamalla videolla näkyy, kun konepistoolein aseistetut terroristit lähestyvät poliisiautoa. Kun he pääsevät auton luo, yksi poliiseista onnistuu ampumaan heidät pistoolilla lähietäisyydeltä. Videolla näkyy, että poliisi ampuu terroristeja kohti reilu kymmenen laukausta.

Terroristit ampunut poliisi sai tapahtumien yhteydessä vammoja, joista hän toipuu sairaalahoidossa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)