Verkkouutiset

ISIS myy pieniä lapsia orjiksi

Yhdysvaltain ulkoministeriön saamien todisteiden mukaan Isis rahoittaa toimintaansa myymällä lapsia ja naisia seksiorjiksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Terroristijärjestö Isis ylläpitää yksityiskohtaista hinnastoa seksiorjiksi myytävistä, jopa yksivuotiaista tyttölapsista, kertoo KUTV 2News. USA:n ulkoministeriön todisteiden mukaan Sotasaaliit-nimisessä asiakirjassa sanotaan, että terroristiryhmä saattaa rahoittaa toimintaansa myymällä seksiorjia Turkkiin, Syyriaan ja Persianlahdelle.

Ihmisoikeusaktivistien mukaan länsimaat eivät ole tehneet tarpeeksi lopettaakseen Syyrian kristittyihin ja Irakin jesideihin kohdistuvan seksiorjabisneksen. Aktivistit vaativat länsimaita tutkimaan, onko Isis muihin maihin kuljetettujen seksiorjien lähettäjä.

Toronto Sun uutisoi, että One Free World International (OFWI) ja Toronton pakolaisvirasto (ORAT) raportoivat hiljattain tavanneensa Irakissa noin 400 jesidityttöä, jotka olivat paenneita Isisin seksiorjia. Kanadassa hallitus pyrkii löytämään löydetyille lapsille sijoituspaikkoja kanadalaisista perheistä.

Jesidi on pieni uskontokunta, joka on joutunut terroristiryhmä Isisin joukkotuhon kohteeksi Irakissa. Noin 3000 jesidilapsen ja -naisen arvioitiin heinäkuussa olevan Isisin seksiorjina.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)