Tuntemattomat hyökkääjät surmasivat ISIS:n brittiläisen tarkka-ampujan

Isosta-Britanniasta lähtöisin oleva Abu Moussa al-Muhajer oli ISIS:lle myös propaganda-ase.

  • LKS 20170624 3047; An Iraqi forces member aims his gun towards an Islamic State (IS) group position in the Old City of Mosul on June 24, 2017 during the ongoing offensive to retake the last district held by the jihadists. LEHTIKUVA / AFP PHOTO Ahmad Al-Rubaye

    Irakin asevoimien sotilas ISIS:n vastaisessa taistelussa.

    ()

ISIS:n brittiläinen, julkisuudessa usein esiintynyt tarkka-ampuja Abu Moussa al-Muhajer on saanut surmansa Tal Afarissa, yhdessä terroristiryhmän harvoista turvasatamista Irakissa. Asiasta kertovat uutissivustot Iraqi News ja Alsumaria News paikallislähteisiin vedoten.

Lähteiden mukaan tarkka-ampuja ja tämän seurassa ollut australialainen ISIS-taistelija saivat surmansa tuntemattomien hyökkääjien luodeista kaupungin laitamilla.

Tal Afar on Irakin hallituksen joukkojen seuraava tärkeä kohde ISIS:n vastaisessa taistelussa nyt, kun terroristijärjestön pääkaupunkinaan pitämä Mosul on vallattu takaisin hallituksen kontrolliin.

Paikallislähteiden mukaan Tal Afarissa on nähty useiden muidenkin ISIS-taistelijoiden kuolemia hämärissä olosuhteissa ja huomattavaa jakautumista terroristijärjestön sisällä.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.