Verkkouutiset

Poliisi ja pelastuslaitokset eivät vastaa Floridassa hätäsoittoihin – nainen synnytti kotonaan

Hurrikaani Irma pitää myös poliisin ja pelastuslaitokset sisätiloissa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Etelä-Floridan pelastuslaitokset eivät pysty vastaamaan kansalaisten hätäsoittoihin hirmumyrskyn vuoksi. Viranomaiset kehottavat kaikkia pysymään poissa kaduilta ja linnoittautumaan sisätiloihin.

– Sähköjohdot ovat poikki ja kadut tulvivat, ulkona lentävä roina on äärimmäisen vaarallista, varoitti Miamista pohjoiseen sijaitsevan Fort Lauderdalen palolaitos.

Miami poliisi tiedotti, että olosuhteet ovat liian vaaralliset, jotta poliisi ja pelastuslaitokset voisivat tulla apuun. Samaa tiedotti myös Miami Beachin palolaitos.

Browardin piirikunnan sheriffi ilmoitti määränneensä miehistönsä pois kaduilta, kunnes sääolosuhteet mahdollistavat toiminnan jatkamisen.

Miami-Daden piirikunnan viranomaiset kehottivat kansalaisia pysymään siellä, missä ovat vähintään maanantaihin saakka.

Sunnuntain mittaan pelastuslaitokset olivat pystyneet suorittamaan alueella vain muutamia tehtäviä. Pelastuslaitos ei päässyt esimerkiksi synnyttävän naisen luo Miamissa. Hätäkeskus neuvoi häntä puhelimitse, miten synnytys pitäisi hoitaa. Miami Heraldin mukaan äiti ja lapsi voivat hyvin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)