Verkkouutiset

”Obama poisti Netanjahun Facebook-kavereistaan” – Iranin uutissivusto lankesi noloon mokaan

Iranin valtion mediayhtiön IRIB:n englanninkielinen PressTV julkaisi satiiriuutisen oikeana.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Israeyllycool-blogin mukaan Iranin PressTV julkaisi maanantaina verkkosivuillaan uutisen, jossa se kertoi Yhdysvaltojen presidentti Barack Obaman ja Israelin pääministeri Benjamin Netanjahun suhteiden viilentyneen huomattavasti.

Blogisivulta löytyy kuvakaappaus uutisesta.

PressTV kertoo Netanjahun tajunneen sunnuntaina, että Obama oli poistanut hänet Facebook-ystäviensä joukosta. Lähteenään sivusto viittaasi tähän The Israeli Dailyn juttuun.

Ilmiselvässä satiirijutussa kerrotaan, kuinka Netanjahu havaitsi Yhdysvaltojen oikeuskansleri Eric Holderin Facebook-sivuja katsellessaan, ettei Obama enää kuulunutkaan miesten yhteisten ystävien joukkoon.

The Israeli Daily kertoo valkoisen talon kieltäytyneen antamasta virallista kommenttia asiasta.

”Presidenttiä lähellä oleva lähde sanoi Obaman saavuttaneen maksimimäärän ystäviä ja halunneen lisätä vielä Iranin ulkoministerin Mohammad Javad Zarifin ystäviinsä miellyttävän Iranin ydinohjelmaa koskeneen kokouksen jälkeen”, jutussa todetaan.

The Israeli Dailyn mukaan Obama oli myös saanut tarpeekseen Netanjahun päivittäin esittämistä pyynnöistä pelata Candy Crush -peliä.

PressTV on sittemmin poistanut uutisensa sivuiltaan. Aiemmin se löytyi tämän linkin takaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)