Verkkouutiset

’Kevät koittaa Hitlerille’ halutaan kieltää Venäjällä natsi- ja homopropagandana

"Aktivistit" pyrkivät estämään Mel Brooksin komediaklassikon teatterituotannon.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän Samaran miljoonakaupungissa on jätetty viranomaisille kantelu paikallisen draamateatterin suunnittelemasta tuotannosta Kevät koittaa Hitlerille (The Producers). Kyseessä on Mel Brooksin alun perin 1968 ohjaama satiirinen musikaali ja kreisikomedia.

Valituksen tehneiden mukaan näytelmässä tuodaan ”fasismi ja natsismi esiin vaarattomina ilmiöinä, jotka voivat houkutella sympatiaa koko yhteiskunnassa. Samalla tavoin toteutetaan avoimesti propagandaa homoseksuaalisuuden ja vaihtoehtoisen seksuaalisten suhteiden puolesta”.

Valittajien mukaan yritystä pilkata Venäjän kansan näyttöjä Suuressa isänmaallisessa sodassa tulee pikemminkin rangaista.

Kevät koittaa Hitlerille -juonessa päätetään toteuttaa kaikkien aikojen huonoin näytelmä. jotta saadaan sen flopatessa budjetti omaan käyttöön. Niinpä näytelmäksi kirjoitetaan käsittämätön Kevät koittaa Hitlerille: Hilpeä ilottelu Adolfista ja Evasta Berchtesgadenissa, ohjaajaksi palkataan transvestiitti ja päärooliin Adolf Hitleriksi hippi. Tuottajien kauhuksi näytelmästä tulee suuri hitti.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)