Verkkouutiset

FSB:n huhutaan pidättävän seuraavaksi Venäjän valtiovarainministerin ja varapääministerin

Venäjällä saatetaan nähdä pian lisää korkean profiilin pidätyksiä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäläismediassa liikkuvien tietojen mukaan maan eliittiä ravistellut korruptiotapaus ei jää talousministeri Aleksei Uljukajevin pidätykseen.

Venäjän turvallisuuspalvelu FSB:n johtoa lähellä oleva lähde kertoo RBC:lle, että muitakin korkeita päättäjiä on vaarassa joutua viranomaisten tähtäimeen. Hänen mukaansa tulilinjalle saattavat joutua seuraavaksi Venäjän valtiovarainministeri Anton Siluanov ja varapääministeri Arkadi Dvorkovits.

Arkadi Dvorkovits vastusti aluksi valtion öljy-yhtiö Bashneftin myyntiä toiselle valtion omistamalle öljy-yhtiölle Rosneftille. Hän kuitenkin muutti myöhemmin mielensä.

Myös muissa venäläismedioissa on puhuttu tulevista pidätyksistä. Esimerkiksi uutistoimisto Ria Novosti viittasi nimettömään lähteeseen ja kertoi, että ainakin kahdeksaa muuta henkilöä tutkitaan Uljukajevin lisäksi.

Verkkouutiset kertoi Aleksei Uljukajevin pidätyksestä ja sen taustoista tässä. Talousministeriä epäillään lahjuksien vastaanottamisesta. Uljukajevin kerrotaan hyväksyneen 2 miljoonaa dollaria vastineeksi positiivisesta suhtautumisesta Bashneft-kauppoihin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)