Verkkouutiset

Kadulla kävellyt ampui kolme hengiltä, huusi ”Allahu Akbar”

Kalifornian Fresnossa 39-vuotias mies ampui kadulla kolme satunnaista vastaantulijaa tai ohiajajaa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

KSEE-tv-kanava raportoi poliisin ottaneen kiinni kolmen ihmisen ampumisesta epäillyn Kori Ali Muhammadin, 39. Häntä etsittiin jo viimeviikkoisesta motellitaposta.

Kori Ali Muhammad oli tiistaina kävellyt Fresnon keskustassa ja ampunut minuutin sisällä ainakin neljässä paikassa 16 laukausta satunnaisiin ihmisiin.

Ensimmäiset laukaukset mies ampui sähkölaitoksen autoon, jonka matkustaja kuoli ja kuski ajoi pois paikalta. Seuraavaksi mies ampui vastaantulijaa, mutta ei osunut. Seuraavan vastaantulijan hän tappoi.

Käveltyään katolisen kirkon alueelle mies ampui siellä hengiltä ihmisen pysäköintipaikalla. Poliisin taklatessa ampujan maahan hän oli huutanut ”Allahu Akbar”.

Fresno Bee uutisoi poliisipäällikön kertoneen, että Kori Ali Muhammad oli Facebookissa tuonut julki vastenmielisyytensä valkoihoisia kohtaan. Kaikki ammutut olivat valkoihoisia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)