Verkkouutiset

Venäjän valtion media maksoi jättipalkkion Donald Trumpin ex-neuvonantajalle

Entinen valkoisen talon turvallisuusneuvonantaja Michael Flynn sai vuonna 2015 suuren rahapalkkion Venäjän valtion omistamalta medialta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Michael Flynn ei ole myöntänyt julkisuuteen, että hän sai suuren palkkion osallistumisestaan gaalatilaisuuteen Venäjällä vuonna 2015.

The New Yorker -lehden tietojen mukaan Flynnille maksettiin Venäjän valtion omistaman RT-televisiokanavan gaalaan osallistumisesta 40 000 dollaria

Flynn istui gaalassa pääpöydässä Venäjän presidentti Vladimir Putinin vieressä.

Michael Flynn on kolmen tähden kenraali. Tiedossa ei ole, ilmoittiko hän saamistaan rahoista Yhdysvaltojen puolustusministeriö Pentagonille.

Osallistuminen gaalaan herätti aikoinaan kohua, joka nousi jälleen pintaan, kun Flynn nimettiin Valkoiseen taloon presidentti Donald Trumpin hallinnon turvallisuusneuvonantajaksi.

Flynn ilmoitti maanantaina eroavansa tehtävästä.

”Olen vahingossa kertonut varapresidentille ja muille epätäydellistä informaatiota liittyen puheluihini Venäjän suurlähettilään kanssa. Olen pyytänyt syvästi anteeksi presidentiltä ja varapresidentiltä, ja he ovat hyväksyneet anteeksipyyntöni”, Flynn kirjoitti erokirjeessään.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)