Verkkouutiset

Kansanedustaja sanoo Venäjän ja Ukrainan yhdistyvän – ”luulen, että pian”

Duuman Jevgeni Fedorovin mukaan olisi helpompi elää yhtenä valtiona ja kansana.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhtenäinen Venäjä -puolueen kansanedustaja Jevgeni Fedorov sanoo LifeNewsin haastattelussa, että Venäjä ja Ukraina saisivat enemmän yhtenä yhtenäisenä valtiona.

Jevgeni Fedorov on esittänyt kirjeellä puhemies Sergei Naryshkinille Venäjän ja Ukrainan rajasopimuksen purkamisesta. Nykyisessä sopimuksessa miehitetty Krim on osa Ukrainaa, ja Venäjän viholliset voivat Fedorovin mukaan käyttää tätä hyväkseen.

Uuden sopimuksen ja hankalan rajanvedon sijaan Fedorov soisi maiden yhdistyvän.

– Luulen, että tulemme pian luomaan yhtenäisen valtion Ukrainan kanssa kuin allekirjoittamaan nämä sopimukset. On tarpeen tulla yhdeksi valtioksi Ukrainan kanssa ja elää yhtenä kansana ja lopettaa tämänhetkinen kertomus. Miten monta kertaa meidän täytyy historiassamme yhdistyä Ukrainan kanssa, Fedorov kysyi.

Hänen mukaansa Venäjän on myös suojauduttava esimerkiksi oranssilta vallankumoukselta, tai muuten koko maa voidaan menettää. Alla olevalla Youtube-videolla Fedorov selvittää, miten USA hyökkää tänä vuonna Venäjälle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)