Donald Trump: Ei ollut salaista Venäjä-yhteistyötä - demokraatit keksivät sen tekosyyksi

USA:n presidentti twiittasi entisen tiedustelujohtajan lausunnosta.

  • LKS 20170319 MNN011; US President Donald Trump speaks to reporters onboard Air Force One before departing from Palm Beach International Airport in West Palm Beach, Florida on March 19, 2017. Trump is returning to Washington after spending the weekend at his Mar-a-Lago estate. LEHTIKUVA / AFP PHOTO Mandel Ngan

    Donald Trump.

    ()

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump twiittasi aikaisin maanantaina USA:n aikaa seuraavat tekstit:

James Clapper ja muut totesivat, ettei ole todisteita USA:n presidentin liittoutumisesta salaa Venäjän kanssa. Tämä tarina on FEIKKIUUTINEN ja kaikki tietävät sen!

– Demokraatit keksivät ja nostivat Venäjä-tarinan tekosyynä sille, että he kävivät kamalan (presidentinvaali)kampanjan. Suuri etumatka valitsijamiehissä & häviö!

– Todellinen tarina jota kongressin, FBI:n ja kaikkien muiden pitäisi tutkia, on salaiseksi luokitellun informaation vuotaminen. Vuotaja on löydettävä nyt!

James Clapper on entinen kansallisen tiedustelupalvelun DNI:n johtaja.

USA:n edustajainhuoneen tiedustelukomitea piti kuulemisia asiasta viime viikolla. Tänään ne jatkuvat julkisella osuudella, jossa on FBI:n johtaja James Comey.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.