Verkkouutiset

Tuhlaileva poika sai lotossa voittaneelta isältään yli miljoonan – haastoi oikeuteen ahneuden takia

Oikeus kuitenkin kumosi Michaelin Dawesin isäänsä vastaan nostaman jutun.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Isobritannialainen David Dawes voitti 101 miljoonaa puntaa (n. 119 miljoonaa euroa) Euromillions-arvonnassa vuonna 2011. Voittosumman saatuaan Dawes antoi 1,6 miljoonaa puntaa pojalleen Michaelille.

Poika alkoi tuhlata rahoja huolettomasti ja sai koko summan kulutettua vuonna 2013. Tämän jälkeen David ilmoitti Michaelille, että tämä ei tulisi saamaan enempää rahaa.

Michaelin mukaan isä oli kuitenkin luvannut, että hän ”pitää pojastaan huolta”. Michaelin mielestä David ja hänen vaimonsa Angela toimivat häntä kohtaan ylimielisesti ja ahneesti. Daily Mail kertoo, että Michael päätti haastaa isänsä oikeuteen. Asiasta uutisoi tässä Independent.

Oikeus kuitenkin kumosi Michaelin nostaman jutun.

Angela oli sanonut Michaelille muun muassa, että tämä ei saisi käydä Ritzissä syömässä vaan voisi tyytyä McDonaldsiin.

Michael oli ostanut isältään saamilla rahoilla 550 000 punnan talon ja lopettanut työnteon. Michaelin mukaan hänen isänsä oli toistuvasti sanonut pojalleen, että ”tästä pidetään huolta”.

”Me luulimme, että miljoona puntaa riittäisi hyvin hänelle turvaamaan hänen elantonsa”, Angela sanoo.

Tuomari Nigel Gerald pitää Michaelin päättelyä outona.

”Hänelle tarjottiin varoja mukavaan elämään, mutta omista syistään hän ei ottanut mahdollisuutta vastaan. Siksi hänen kanteensa hylättiin”, Gerald sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)