Verkkouutiset

Mafia paloitteli yrittäjän moottorisahalla ja syötti jäänteet sioille

Italian mafiajärjestöt ovat kokeneet kovia iskuja viranomaisilta tällä viikolla. Yksi niistä koskee 13 vuotta sitten tehtyä erityisen raakaa murhaa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sisiliassa Ennan provinssissa tehdyssä karabinieerien operaatiossa pidätettiin neljä Sisilian mafian, Cosa Nostran, jäsentä. Tutkintatuomarit ja mafianvastainen aluevirasto DDA ovat onnistuneet selvittämään toukokuussa 2004 tehdyn murhan, jossa uhri katosi jäljettömiin, kertoo yleisradioyhtiö RAI.

Mafiosolle velkaa ollut tupakkakaupan omistaja oli kieltäytynyt maksusta. Nicosian mafiaperheen tuomio oli nopea. Yrittäjä katosi 27.5.2004, eikä hänestä ole jälkeäkään.

Tutkimuksissa on selvinnyt, että mafiosot kidnappasivat yrittäjän, paloittelivat hänet moottorisahalla ja syöttivät jäänteet sioille. Vain yrittäjän auto löydettiin Palermo-Catania -moottoritien varrelta.

Murhasta syytetään nyt Maurizio Giuseppe, Damiano, Amedeo ja Michele Nicosiaa.

Italian kolme suurta mafiajärjestöä Cosa Nostra, camorra ja ’ndrangheta ovat kokeneet muitakin iskuja viime ja tällä viikolla. Järjestöjen jäseniä on pidätetty kymmenittäin ja muun muassa takavarikoitu 400 kiloa kokaiinia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)