Verkkouutiset

Kannabisyhtiö osti ebola.comin – hinta 200 000 dollaria

Länsi-Afrikassa vellova ebolaepidemia on saanut aikaan myös hieman erikoisia piirteitä. Kannabisalalla toimiva yhtiö on äskettäin ostanut taudin nimeä kantavan verkkotunnuksen kovaan hintaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Länsi-Afrikassa vellova ebolaepidemia ei varmasti ole jäänyt keneltäkään huomaamatta. Uutisia taudin leviämisestä on saanut lukea viime aikoina lähes päivittäin. Näkyvyys on nostanut myös taudin nimeä kantavan verkkotunnuksen hinnan räjähdysmäiseen nousuun, kertoo The Verge.

Aiemmin tällä viikolla ebola.com -verkkotunnus myytiinkin peräti 200 000 dollarin hintaan. Ostaja on kannabisalalla toimiva yritys Weed Growth Fund. Yhtiö maksoi osan summasta toisen kannabikseen keskittyneen yhtiön, Cannabis Sativan, osakkeilla.

Myyjä on liikemies Jon Schultz, joka osti verkkotunnuksen 13 500 dollarilla vuonna 2008. Schultzin ja hänen liiketoverinsa yritysidea on myydä ostamiaan verkkotunnuksia kalliilla. He omistavat myös sikainfluenssaan viittaavan h1n1.comin ja lintuinfluenssaan viittaavan birdflu.comin.

Tiedossa ei vielä ole, mitä Weed Growth Fund aikoo hankkimallaan verkkotunnuksellaan tehdä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)