Verkkouutiset

Se todella tapahtui: Hillary Clinton ja Donald Trump puhuivat kauniisti toisilleen

New Yorkin kardinaali paljasti, mitä presidenttiehdokkaat sanoivat kahden kesken.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Toisiaan rajusti teilanneet USA:n presidenttiehdokkaat Hillary Clinton ja Donald Trump olivat molemmat poikkeuksellisesti samassa illallistilaisuudessa. New Yorkissa pidetyllä perinteisellä tilaisuudella kerättiin kuusi miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen.

The Hill kertoo heidän välissään istuneen kardinaali Timothy Dolanin paljastaneen, mitä ehdokkaat sanoivat toisilleen muutaman tilaisuuden tultua.

”Rukouksen jälkeen herra Trump kääntyi ulkoministeri Clintonia kohti ja sanoi ’Olet luja ja lahjakas nainen. Tämä on ollut hyvä kokemus, koko kampanja, niin rankkaa kuin se on ollutkin'”, kardinaali Dolan siteerasi Trumpia.

Clinton oli vastannut kohteliaisuuteen ja todennut ”Donald, mitä tapahtuukin, meidän pitää työskennellä yhdessä jälkeenpäin”.

Kardinaali sanoi ehdokkaiden keskinäisen kunnioittamisen koskettaneen itseään ja yrityksen kunnioittaa toista olleen hyvin miellyttävää.

Oheisissa videoissa ovat vielä kerran kummankin ehdokkaan tilaisuudessa pitämät, vitsejä sisältäneet puheet.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)