Verkkouutiset

ISIS:n odottama Tuomiopäivän taistelu ovella: USA:n joukot lähellä heidän maailmanlopun kyläänsä

Islamilaiselle valtiolle pyhä Dabiqin kylä Syyriassa on vain viiden kilometrin päässä ISIS:n vastustajista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Verkkouutiset on kertonut pohjoissyyrialaisen pienen Dabiqin kylän oudosta jättimerkityksestä Islamilaisen valtion uskomuksissa muun muassa tässä, tässä ja tässä.

Dabiq on ISIS:lle jotain samaa kuin Armageddon kristinuskossa: viimeisen taistelun paikka, joka laukaisee maailmanlopun 80 maan uskottomien armeijoiden saapuessa. Se laukaisee sivilisaation sortumisen. Terroristijärjestö laittoi kaksi vuotta sitten kesällä kaiken peliin syrjäkylän valtaamiseksi.

Express uutisoi nyt, että ISIS:n vastaiset joukot ovat jo Dabiqin porteilla valmiina valtaamaan kylän takaisin. Turkin joukkojen ja USA:n erikoisjoukkojen kerrotaan saartaneen kylän.

Dabiqissa on vain 3 000 asukasta. ISIS on nimennyt lehtensäkin rajakylän mukaan.

Dabiq-lehdessä todetaan ISIS:n yhden perustajan Abu Musab al-Zarqawin sanoneen, että ”kipinä on sytytetty täällä Irakissa, ja sen lämpö jatkaa voimistumistaan – Allahin luvalla – kunnes se polttaa ristiretkeläisten armeijan Dabiqissa”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)