Presidenttiehdokkaan mainoksesta löytyi pornotähti - tämä video poistettiin heti

USA:n republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivän Ted Cruzin mainosvideolla puhui aikuisviihdetähti.

  • LKS 20160209 DRX34; Texas Senator and Republican presidential candidate Ted Cruz walks to his campaign bus after a town hall event at an American Legion postt on February 8, 2016 in Manchester, New Hampshire. / AFP / DOMINICK REUTER - LEHTIKUVA / AFP

    Ted Cruz.

    ()

Republikaanien presidenttiehdokkuutta kärkisijoilla tavoittelevan senaattori Ted Cruzin uusin mainosvideo on Conservatives Anonymous.

Humoristinen video on suunnattu Marco Rubiota vastaan. Mainoksessa petetyiksi tulleet konservatiivit kertovat anonyymien alkoholistien terapiaryhmän tapaan tunteistaan.

Mainoksessa yksi ringin naisista sanoo "ehkä pitäisi ensi kerralla äänestää enempää kuin vain kauniita kasvoja".

Daily Caller paljasti puhuvan naisen olevan Amy Lindsay, jonka taustalla on ura erotiikkafilmeissä.

Ted Cruzin kampanja ilmoitti heti tiedon asiasta saatuaan, että näyttelijä oli löydetty avoimesta hausta ja häntä ei "valitettavasti" tutkittu. Kampanja ilmoitti poistavansa mainoksen.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.