Verkkouutiset

Hillary Clinton määräsi Aku Ankan Donald Trumpin kimppuun – laitonta

Demokraattien presidenttiehdokkaan kerrotaan itse käskeneen Aku Ankka -mielenosoittajat vastustajansa häiriöksi. Se rikkoo vaalilakeja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Aku Ankka- eli Donald Duck -asuiset mielenosoittajat ilmaantuivat keväästä alkaen kuukausiksi Donald Trumpin vaalitilaisuuksien yhteyteen. Ankka vaati Trumpia muun muassa julkistamaan verotietonsa.

Idea perustui sanaleikkiin: Donald Ducks tarkoittaa myös ”Donald välttelee”.

Maanantaina julki tulleella, salaa kuvatulla videolla demokraattien todelliseksi likaisen työn tekijäksi jo aiemmin paljastunut Robert Creamer kertoo ankkakampanjasta. Piilokameralle hän toteaa useamman kerran eri tilanteissa, että presidenttiehdokas Hillary Clinton itse määräsi Aku Ankat Trumpin perään.

Aku Ankat järjesti Robert Creamerin Democracy Partners -konsulttitoimisto ja käytännön työn teki Americans United For Change -järjestö. Tiukkojen vaalirahalakien vuoksi Hillary Clintonilla ei saisi olla järjestön kanssa mitään tekemistä, koordinaatiosta puhumattakaan, jotta kyse ei olisi hänen ehdokaskampanjastaan. Järjestöllä taas on verovapaus, kunhan se ei osallistu ehdokaskampanjoihin.

Ankkapaljastuksen julkisti maanantaina toimittaja James O’Keefen Project Veritas Action. Sen aiemmissa videoissa viime viikolla kerrottiin Clintonin kampanjan olleen järjestämässä väkivaltaisia mielenosoittajia Trumpin tilaisuuksiin ja osoitettiin pitkäaikaista vaalivilppiä.

Robert Creamer erosi ensimmäisten videoiden jälkeen tehtävistään demokraateissa. Hänen on paljastettu istuneen aiemmin vankilatuomion veropetoksista. Valkoisessa talossa hän on käynyt vuoden 2009 jälkeen 342 kertaa, joista 47 kerralla hän tapasi presidentin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)