Verkkouutiset

BBC uutisoi Hjallis Harkimosta: Donald Trump ei ole ainoa Diili-isäntänä toiminut poliitikko

BBC:n uutisessa kerrotaan, miten tosi-tv-ohjelma Diilissä esiintyneet liikemiehet ovat päätyneet Donald Trumpin tavoin politiikkaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvaltain presidentiksi valittu Donald Trump toimi 14 kauden ajan The Apprenticen (suomessa Diili) isäntänä. Britannian yleisradioyhtiö BBC uutisoi, että Trump ei ole ainoa politiikkaan päätynyt Diilin isäntä. Yksi tällainen henkilö on BBC:n mukaan Suomen kansanedustaja Harry Harkimo (kok).

Uutisessa kerrotaan Harkimon isännöineen Suomen Diiliä vuosina 2009 ja 2010. Lisäksi kerrotaan, että Harry Harkimo oli kokoomuksen ehdokkaana vuoden 2015 eduskuntavaaleissa ja tuli valituksi kansanedustajaksi.

Harkimosta sanotaan purjehtineen maailman ympäri sekä toimineen urheilubisneksessä ja jääkiekkojoukkue Jokereiden omistajana. Lisäksi kerrotaan, että Harkimo ennusti Trumpin voiton blogissaan mutta painotti, ettei ollut itse republikaaniehdokkaan suuri ihailija.

Uutisen mukaan Harkimon ja Trumpin lisäksi Diili-ohjelmaa isännöineitä ja politiikkaan päätyneitä liikemiehiä ovat hollantilainen Bram Moszkowicz, brasilialainen Joao Doria ja isobritannialainen Lord Alan Sugar.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)