Verkkouutiset

Donald Trumpilta potkut saanut Steve Bannon: FBI:n johtajan erottaminen oli pahin virhe

Valkoisen talon entisen päästrategistin mukaan Venäjä-kytköksiä ei tutkittaisi, jos FBI:n johtajaa ei olisi erotettu.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valkoisen talon entisen päästrategistin Steve Bannonin mielestä Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin päätös erottaa liittovaltion poliisin FBI:n johtaja James Comey oli modernin poliittisen historian pahin virhe. Myöhemmin Trump erotti myös Bannonin.

CBS:n 60 minuuttia -ohjelman haastattelussa Bannonilta kysyttiin, onko hän kuvaillut Comeyn erottamista poliittisen historian pahimmaksi virheeksi.

– Se olisi todennäköisesti… se olisi todennäköisesti liian mahtipontista jopa minulta, mutta ehkä modernin poliittisen historian, Bannon vastasi.

Bannon jatkoi, että jos FBI:n johtajaa ei olisi erotettu, erikoistutkija Robert Muelleria ei olisi nimitetty tutkimaan Venäjän sekaantumista Yhdysvaltain presidentinvaaleihin eikä tutkimusta tehtäisi siinä laajuudessa kuin Mueller sitä nyt tekee. Tiedotusvälineiden mukaan Mueller aikoo käyttää suurta valamiehistöä tutkinnassaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)