Verkkouutiset

Uimavedestä ”lihaa syöviä bakteereita” kehoonsa saanut menehtyi Floridassa

Floridalainen mies kuoli saatuaan kehoonsa ”lihaa syöviä bakteereita”, kertoo FoxNews.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Bakteerit pääsivät Sarasotan piirikunnasta kotoisin olevan miehen elimistöön avoimesta haavasta, kun hän ui suolavedessä. Tarkempaa tietoa siitä, missä ja milloin mies oli uinut, ei kerrottu.

Menehtyneellä keski-ikäisellä miehellä oli osavaltion terveysviranomaisten mukaan kroonisia terveysongelmia. Kyseinen bakteeri, Vibrio vulnificus, voi olla hengenvaarallinen henkilöille, joilla on esimerkiksi maksasairauksia tai joiden immuunijärjestelmä on heikentynyt. Bakteerin voi saada veden lisäksi myös muun muassa raaoista ostereista.

Vaarallisimmillaan bakteeri on, jos siitä kehittyy verenmyrkytys tai ihonalaisen sidekudoksen tulehdus. Tulehdus voi olla niin raju, että kudos näyttää syödyltä.

Floridan osavaltion terveysviraston mukaan viime vuonna kyseinen bakteeri löydettiin 41 ihmiseltä. Heistä 11 kuoli. Tänä vuonna tapauksia on tullut ilmi Floridassa 11 ja niihin on kuollut kolme ihmistä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)