Verkkouutiset

Uskomaton lista: nämä tunnetut miljardöörit ja tekniikkagurut mukana anti-Trump -tapaamisessa

Teknologiajättien johtajat ja republikaanien eliitti olivat koolla yhteisten asioiden merkeissä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

USA:n Georgian rannikolla sijaitseva Sea Island oli ainutlaatuisen kokoontumisen paikkana sunnuntaina ja maanantaina. Lomakohteen viiden tähden hotellissa pidettiin American Enterprise Instituten World Forum.

Saarella kerrotaan nähdyn 56 yksityiskonetta, jotka toivat paikalle maailman tekniikkayhtiöiden eliitin ja vaikutusvaltaiset republikaanijohtajat. Luottamuksellisen ohjelman teemaksi on sanottu Donald Trumpin pysäyttäminen USA:n presidentinvaaleissa.

Tapaamisen kohokohdaksi on kerrottu George W. Bushin poliittisen pääkonsultin Karl Roven esitelmä Trumpista etsityistä heikkouksista.

Tech News Today on julkaissut listan paikalla olleista supernimistä. Heitä olivat:

* Applen toimitusjohtaja Tim Cook, Googlen perustaja Larry Page, Napsterin perustaja Sean Parker, Teslan ja SpaxeX:n perustaja Elon Musk, New York Timesin julkaisija Arthur Sulzberger ja liikemies Philip Anschutz. Kaikki kuusi ovat miljardöörejä. Musk kiistää osallistumisensa Trump-keskusteluihin oheisessa twiitissä.

* Karl Rove, USA:n senaatin enemmistöjohtaja Mitch McConnell, senaattori Tom Cotton, senaattori Cory Gardner, senaattori Tim Scott, senaattori Rob Portman ja senaattori Ben Sasse. Kaikki ovat republikaaneja.

* USA:n edustajainhuoneen puhemies Paul Ryan ja edustajainhuoneen jäsenet Fred Upton, Kevin Brady, Kevin McCarthy, Cathy McCorris Rodgers, Tom Price, Jeb Hensarling, Diane Black sekä John Delaney. Delaney on muista paikalla olleista poliitikoista poiketen demokraatti.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)