Raskaita aseita ja uudet verkostot - suunnitteliko Abdeslam uusia iskuja?

Pariisin iskujen pääepäillyn uskotaan olleen valmistelemassa uusia iskuja Belgiassa.

  • LKS 20160318   THY01; Belgian police forces stand guard in a street during a police action in the Molenbeek-Saint-Jean district in Brussels, on March 18, 2016. A police operation was underway on March 18, in the Brussels area home to key Paris attacks suspect Salah Abdeslam whose fingerprints were found in an apartment raided this week, the federal prosecutor's office said. LEHTIKUVA / AFP PHOTO / JOHN THYS

    Belgian viranomaiset saivat Salah Abdeslamin kiinni operaatiossaan perjantaina.

    ()

Belgian ulkoministeri Didier Reyndersin mukaan Pariisin terrori-iskujen pääepäilty Salah Abdeslam oli alustavien tutkimusten mukaan valmistelemassa uusia iskuja, kertoo yleisradio RTBF.

Reyndersin mukaan Abdeslamilla oli uusia verkostoja Brysselissä ja maan viranomaiset olivat löytäneet etsinnöissään myös useita raskaita aseita.

Pääministerin mukaan Pariisin terrori-iskujen jälkeen on löytynyt yli kolmekymmentä tekoon liittyvää henkilöä.

– Mutta olemme varmoja, että heitä on lisää.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.