Verkkouutiset

Venäjä uhkaa vastapakotteilla – kanahampurilaiset syyniin

Venäjän mahdolliset vastapakotteet Yhdysvaltoja ja EU:ta vastaan saattavat johtaa McDonald’sin kanahampurilaisten loppumiseen Venäjällä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjä on valmis asettamaan vastapakotteita Yhdysvalloille ja Euroopan unionille, jotka kohdistivat kolmannen vaiheen pakotteita Venäjää vastaan tällä viikolla, Slate-lehti kertoo venäläislähteisiin viitaten.

Venäjä aikookin ottaa tähtäimeensä Yhdysvaltain ylpeyden: McDonald’sin.

Venäjän elintarviketurvallisuusviranomainen (Rosselkhoznadzor) aikoo tutkia McDonald’sin käyttämän juuston turvallisuuden.

Venäjä harkitsee myös broilereiden tuonnin kieltämistä Yhdysvalloista. Näiden toimien seurauksena kanahampurilaisten tarjonta Venäjän McDonald’s-ravintoloissa saattaa vaarantua.

Toistaiseksi ei ole tietoa McDonald’sin kanahampurilaisten loppumisesta Venäjällä.

McDonald’s on ollut myös aiemmin venäläisviranomaisten hampaissa.

Uudet Venäjää vastaan asetetut pakotteet kohdistuvat rahoitusmarkkinoille, asekauppaan ja öljyteollisuuteen. Eurooppa-neuvosto edellytti kesäkuun lopun päätelmissään Venäjältä toimenpiteitä Ukrainan-tilanteen vakauttamiseksi, mutta Venäjä ei ole edistänyt tilanteen kehittymistä positiiviseen suuntaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)