Verkkouutiset

Valkoisten valtaa ajava uusnatsi olikin 14-prosenttisesti musta

"Öljy ja vesi eivät sekoitu", selitti Craig Cobb suorassa lähetyksessä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valkoisten herruutta ajava yhdysvaltalainen Craig Cobb sai DNA-testissä ikävän tuloksen poliittisten tavoitteidensa kannalta: hänen perimässään on 14 prosenttia mustaihoisen perimää. Asiasta kertoo Huffington Post.

– Tilastollista vaihtelua. Öljy ja vesi eivät sekoitu, sanoi hämmentynyt Cobb suorassa lähetyksessä toimittaja Trisha Goddardin keskusteluohjelmassa.

– Sinussa asuu pikkuinen musta, sanoi Goddard hänelle.

Cobb oli suostunut DNA-testiin todistaakseen valkoisen perimänsä.

Testin mukaan hänen DNA:ssaan on 86 prosenttia eurooppalaista perimää ja 14 prosenttia Saharan eteläpuolisen Afrikan perimää – joista jälkimmäistä Huffington Postin toimittajat luonnehtivat ”supermustaksi”.

62-vuotias Cobb asuu pienessä Leithin kaupungissa Pohjois-Dakotassa. Cobb haluaa muuttaa kaupungin pelkästään valkoihoisten asuinpaikaksi, mutta toistaiseksi hän ei ole saanut riittävästi kannatusta.

Cobb on häirinnyt Leithin ainoaa monikulttuurista pariskuntaa kiinnittämällä viestejä heidän oveensa. ”Miten voit olla naimisissa mustan kanssa”, Cobb kysyy viestissään Sherrill Harperille, jonka aviomies Bobby Harper on tummaihoinen.

Leithissä on 16 asukasta.

Cobbia syytetään viharikoksista Kanadassa, mutta Yhdysvallat ei ole luovuttanut häntä tuomittavaksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)