Verkkouutiset

Irakin uusin ase Isisiä vastaan on räävitön satiiri

Irakin valtion televisiokanava on kehittänyt uuden satiirisen terroristijärjestö Isisistä kertovan komediasarjan, millä se pyrkii tekemään terroristit naurunalaisiksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

”Myyttien valtakunta”-niminen 30-osainen satiirisarja käynnistyi viime lauantaina al-Iraqiya-televisiokanavalla.

The Washington Postin mukaan komedia kertoo terroristijärjestön valtaamasta kuvitteellisesta irakilaiskaupungista. Sarjassa seikkailee muun muassa käännytetty länsimaalainen alkoholisti, joka juopottelee samalla, kun valvoo, etteivät muut nauti alkoholia. Vihanneskauppias taas oppii, ettei sellaisia vihanneksia voi sekoittaa, joiden nimet ovat erisukuisia.

Satiirisarja näkyy Isisin valtaamilla alueilla. Satiirin tarkoituksena on erityisesti tavoittaa Isisin valtaamilla alueilla asuvat vapaamieliset ihmiset. Sarjan tarkoituksena on osoittaa ihmisille Isisin ideologian tekopyhyys ja naurettavuus.

Useat sarjan näyttelijät ja muu henkilökunta ovat kieltäneet nimensä julkaisemisen sarjan yhteydessä, koska pelkäävät Isisin kostoa.

The Washington Postin nettisivuilla on nähtävissä videopätkä satiirisarjasta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)