Verkkouutiset

MH17-koneen turmapaikalla tuhoisa väijytys

Venäjä-mieliset separatistit väijyttivät Ukrainan hallituksen joukkojen kolonnan Itä-Ukrainassa lähellä malesialaisen MH17-koneen putoamispaikkaa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainan laskuvarjojoukkojen osasto joutui väijytyksen kohteeksi Itä-Ukrainassa torstaina, kertoo Ukrainan terrorismin vastaisen operaation tiedottaja Vladislav Seleznyov.

Venäjä-mieliset separatistit järjestivät väijytyksen lähellä malesialaisen MH17-koneen putoamispaikkaa, kun laskuvarjojääkärit olivat matkalla uuteen asemaan, BBC kertoo ukrainalaisiin medialähteisiin viitaten.

– Ylivoimainen vihollinen väijytti joukkomme Šahtjorskissa Donetskin alueen itäosassa käyttäen maastoa hyväkseen, Seleznyov kertoi ICTV:lle.

Seleznyovin mukaan ukrainalaisjoukot taistelivat separatisteja vastaan aiheuttaen heille merkittäviä tappioita.

Ukrainan armeijan tiedottajan Oleksei Dmitraskovski vahvistaa 10 ukrainalaissotilaan kuolleen. Neljää ruumista ei ole vielä tunnistettu.

Channel 112 mukaan väijytys tapahtui yöllä ja ukrainalaissotilaita kuoli 20.

Donetskin separatistien uutistoimisto kertoi Twitterissä, että viholliskolonna on torjuttu ja kolme sotilasta Ukrainan 25. lakuvarjojääkäriprikaatista on otettu vangiksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)