Verkkouutiset

Brysselin terrorin heijastuma – USA ei luota presidenttiehdokkaisiinsa

Clintoniin luotetaan Trumpia enemmän.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Amerikkalaiset epäilevät maan presidenttiehdokkaiden kykyä ratkoa kansainvälisiä kriisejä.

Huffington Postin Brysselin terrori-iskun jälkeen tekemä mittaus osoittaa, että yksikään presidenttiehdokas ei saa kansan luottamusta, kun kysytään taitoa ratkoa kansainvälisiä kriisejä.

Parhaiten pärjää demokraattien Hillary Clinton, jonka kykyihin luottaa vajaat 40 prosenttia vastaajista, mutta toisaalta epäileväisiä on enemmän, noin 50 prosenttia vastaajista.

Republikaanien ykköseen Donald Trumpiin luottaa 27 prosenttia, kun taas epäileviä on 62 prosenttia. Ted Cruzin luottamusluvut ovat 26 kyllä, 50 prosenttia ei.

Tutkimuksen mukaan Republikaanien kannattajat haluaisivat demokraatteja merkittävästi enemmän, että ääri-islamismista puhuttaisiin suoraan ja jyrkästi. Tätä metodia Donald Trump on käyttänyt kampanjassaan.

Kun Trump ja Clinton laitetaan vastakkain mitattaessa luottamusta kansainvälisten kriisien hoitoon Clinton vie paritaistelun prosentein 46–34.

Vastaajista 69 prosenttia kertoo jollain tasolla pelkäävänsä nykyistä maailmanpoliittista tilannetta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)