Verkkouutiset

Entinen puhemies Donald Trumpista: Presidenttinä täysi katastrofi

Obamacaren purkaminen ja verouudistus herättävät erimielisyyttä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Entinen Yhdysvaltain edustajainhuoneen puhemies, republikaanien John Boehner totesi, että ulkosuhteita ja ulkopolitiikkaa lukuunottamatta presidentti Donald Trumpin kausi on ollut tähän mennessä täysi katastrofi.

Boehner puhui Texasin Houstonissa energiakonferenssissa. Boehner ylisti ja kehui Trumpia tämän päättäväisyydestä ja suorasta lähestymistavasta suhteessa islamistien torjuntaan.

– Kaikki muu mitä hän on tehnyt, on ollut täysin katastrofaalista.

Katastrofaalisella politiikalla Boehner viittaa muun muassa republikaanien verotusuudistukseen. Verouudistus on hänen mukaansa vain joukko kauniita sanoja ja tyhjiä lupauksia. Boehner arvostelee kovin sanoin myös Trumpin ja republikaanien päätöstä purkaa Barack Obaman aikaansaama Obamacare-lakipaketti, joka edesauttoi tasa-arvoisempaa pääsyä sosiaali- ja terveyspalveluiden pariin.

– Hän opettelee vielä sitä, kuinka ollaan presidenttinä.

Valkoisen talon sosiaalisen median päällikkö Dan Scavino kutsui vastaavasti Boehneria katastrofiksi twiitissään perjantaina.

Boehner kertoo tunteneensa Trumpin jo 15 vuoden ajan. Silti hänellä on vaikeuksia suhtautua tähän presidenttinä. Boehner totesi Fox Newsin mukaan myös, ettei Trumpin pitäisi antaa twiitata pitkin öitä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)