Verkkouutiset

Trump ylistää Britannian EU-eroa – outo kommentti FB:ssä

Republikaanipuolueen presidenttiehdokkuutta tavoitteleva miljardööri Donald Trump otti Facebookissa kantaa Britannian EU-eroon.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Trump sanoi julkaisussaan Facebookissa, että ”Britannian päätös lähteä EU:sta on askel ottaa jälleen omaan haltuunsa politiikka, rajat ja talous”.

Trumpin mukaan myös Amerikan kansalla on marraskuussa mahdollisuus uusia itsenäisyytensä.

Hän lisäsi julkaisuunsa vielä että Trump -hallinto sitoutuu vahvistamaan siteitä vapaan ja riippumattoman Britannian kanssa ja syventämään suhteita niin kaupan, kulttuurin kuin puolustuksen saralla.

– Koko maailma on rauhallisempi ja vakaampi, kun meidän kaksi maatamme – ja kaksi kansaamme – yhdistyvät Trump -hallinnon alle, Trump maalaili julkaisussaan.

Donald Trump on tällä hetkellä matkalla Skotlannissa, jonne hän saapui perjantaina. The New York Timesin mukaan hänen matkallaan ei ajankohdasta huolimatta ole poliittista tarkoitusta. Sen sijaan hän on vieraillut Turnberry Golf -lomakeskuksessaan, joka on hiljattain remontoitu.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)