Verkkouutiset

Tatuoitu teksasilaisblondi nousi ISIS-taistelijoiden suureksi idoliksi

Jennifer Williams keräsi joukoittain islamistikosijoita sen jälkeen, kun hän twiittasi kääntymisestään islamin uskoon.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vaalean amerikkalaisnaisen 140-merkkinen kirjoitus islamin uskoon kääntymisestä on saanut osakseen ei-toivottua huomiota; joukko rakastuneita ääri-islamisteja on lähettänyt jopa avioliittoehdotuksia.

Vaaleatukkainen ja tatuoitu Jennifer Williams on kotoisin Teksasista. Aluksi hän oli innoissaan huomattuaan suosionsa kasvaneen Twitterissä hyvin nopeassa ajassa. Pian hän kuitenkin huomasi, että hänen uusien ihailijoidensa profiilikuvissa komeili IS-ryhmän pahaenteisiä mustia lippuja ja miehiä miekkoineen.

– Iso osa heistä on ääri-islamisteja, joista suuri joukko on IS-ryhmän kannattajia, hän kirjoittaa The Lawfare Projectin blogissaan.

Williams toimii Brookings Institutessa avustajana alueenaan terrorismin tutkimus. Hän on kotoisin Teksasista ja alun perin kristitty. Kääntyminen islamin uskoon tapahtui kolme vuotta sitten, kun hän luki Koraanin.

Williams päätti kertoa islamin uskoon kääntymisestään uudestaan huomattuaan #MuslimApologies-hashtagin leviämisen Twitterissä.

Muslimit ovat käyttäneet sarkastista hashtagia maailmanlaajuisesti pyytääkseen anteeksi ääri-islamistien sadistisia tekoja.

Useat muslimit ovat kyllästyneet siihen, että heidät niputetaan samaan joukkoon äärimielisten murhamiesten kanssa, joten he päättivät pyytää humoristisella tavalla anteeksi kaikesta mahdollisesta kuten maailmasodista, Twilight-elokuvasarjasta ja lääketieteellisistä läpimurroista.

Williams päätti liittyä mukaan.

– Olen pahoillani, että luin koraanin oppiakseni terroristisista näkemyksistä ja käännyin lopulta islamin uskoon sen johdosta, mitä Koraanissa sanotaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)