Taksikuski löysi tienreunasta jättipotin - palautti 14 000 euroa omistajalle

Rehellinen taksikuski pelasti kiinalaisperheen loman Saksassa.

  • LKS 20130924 - Euroja ja lompakko Helsingissä 23. syyskuuta 2013. LEHTIKUVA Milla Takala

    Saksalainen taksikuski palautti 14 000 euroa sisältäneen lompakon poliisille.

    ()

Saksassa lomalla olleen kiinalaisperheen 29-vuotias isä ilmoitti viime perjantaina liikkuvalle poliisille Wiesbadenissa, että hänen lompakkonsa on varastettu, kertoo The Local viitaten poliisin tiedotteeseen.

Mies kertoi poliisille pitäneensä mahdollisena, että hän oli unohtanut lompakkonsa huoltoasemalle aikaisemmin samana päivänä.

Samaan aikaan 48-vuotias taksikuski ilmaantui Frankfurtissa sijaitsevan Sachsenhausenin poliisiasemalle palauttaakseen 14 000 euroa sisältäneen lompakon.

Poliisi ymmärsi heti, että kyseessä oli kiinalaismiehelle kuuluva lompakko. Tieto kulki nopeasti toisella poliisiasemalla olevalle kiinalaiserheelle, joka ei ollut ehtinyt jatkaa matkaansa.

Perheen isä oli jättänyt lompakkonsa vahingossa autonsa katolle pidettyään kahvitauon Wiesbadenin lähellä olevalla huoltoasemalla.

Kun hän jatkoi matkaansa ystävänsä luokse Frankfurtiin, lompakko putosi katolta tienreunaan, josta taksikuski löysi sen myöhemmin.

Perhe jätti rehelliselle taksikuskille kiitokseksi 500 euroa.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.