Verkkouutiset

Nyt myös saksalainen moottoripyöräjengi osallistuu taisteluun Isisiä vastaan

Saksalaisen moottoripyöräjengin jäsenet ovat matkustaneet Syyriaan liittyäkseen kurditaistelijoihin, jotka taistelevat IS-terroristijärjestöä vastaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kölnissä vaikuttavan Median Empire -moottoripyöräjengin johtajat latasivat Facebookiin kuvia, joissa muutama jengin jäsen poseeraa aseiden kanssa Turkissa ja Syyriassa, kertoo The Local.

Eräässä 5. lokakuuta ladatussa kuvassa kahdella jäsenellä on päällään jengin takit miesten kiivetessä rinnettä ylös aseet olalla.

Kuvatekstin mukaan ”poikamme olivat Kobanessa (Syyriassa) tänään ja kertoivat minulle, että heitä kohti ammuttiin, mutta mitään ei tapahtunut. He ovat kunnossa”.

Median Empire -jengi on ladannut myös kuvia, jotka ylistävät hollantilaista No Surrender -moottoripyöräjengiä, jonka johtaja kertoi tiistaina kolmen jengiläisen taistelevan kurdien puolella IS-terroristijärjestöä vastaan Irakissa.

Lue myös:

Moottoripyöräjengiläiset johtavat Isisiä vastaan taistelevaa kurdipataljoonaa

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)