Verkkouutiset

Tuulta ja sadekuuroja, Etelä-Euroopan helteet eivät yllä Suomeen

Helteet eivät ylety Etelä-Euroopasta Suomeen saakka tänäkään viikonloppuna.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Etelä-Eurooppaa koettelee pahin helleaalto vuosikymmeneen, mutta Suomen viikonloppu on pääasiassa pilvistä tai puolipilvistä säätä.

Ilmatieteen laitoksen mukaan saadaan myös sade- ja ukkoskuuroja. Ylimmät lämpötilat pysyttelevät 20 asteessa tai sen matalammalla puolella koko maassa.

Tuuli voi nousta Suomenlahden länsiosissa 14 metriin sekunnissa. Suomenlahden itäosissa ja Selkämerellä tuulee 12 metriä sekunnissa.

Helteitä ei tänä viikonloppuna Suomessa nähdä. Etelä-Eurooppaan on sen sijaan annettu useita hellevaroituksia, sillä aluetta kohtelee kovin helleaalto vuosikymmeneen. Italiassa lämpötilat ovat noin 10 astetta tavanomaista korkeampia ja mittari voi BBC:n mukaan kivuta jopa 45 celsiusasteeseen. ……

Italian terveysministeriö on antanut korkeimman tason kuumuusvaroituksen moniin kaupunkeihin. Osassa maata kuumuus on saanut aikaan myös kuivuutta ja maastopaloja.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)