Verkkouutiset

Molemmat jalkansa menettänyt veteraani vannoi poliisivalan

Merijalkaväen sotilas, jonka molemmat jalat on amputoitu polven alapuolelta, vannoi poliisivalan New Yorkissa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Long Islandilta kotoisin oleva Matias Ferreira, 28, menetti molemmat jalkansa polven alapuolelta astuttuaan miinaan Afganistanissa vuonna 2011. Turman seurauksena hänen molemmat jalkansa jouduttiin amputoimaan. Hän on mahdollisesti Yhdysvaltojen ainoa täyttä palvelusta tekevä poliisikonstaapeli, jonka jalat ovat titaaniproteesia polven alapuolelta.

Alla olevalla videolla Ferreira kertoo tammikuun 2011 yöstä, jolloin kohtalokas tilanne tapahtui. Yhdysvaltain sotilaat pitivät yövartiota eli vahtivat, ettei alueella tapahtunut yhteenottoja. Kaikki näytti olevan rauhallista. Ferreira kertoo olleensa muiden sotilaiden kanssa rakennuksen katolla. Hän lähti hakemaan loppuja varusteita, kun hän hyppäsi suoraan maassa olleeseen räjähteeseen.

Matias Ferreira valmistui Suffolk Countyn poliisiopistosta. Hän läpäisi samat testit kuin muutkin poliisikokelaat. Ferreiran ensimmäinen työvuoro partiossa alkaa ensi viikolla.

Ferreira kertoi Fox 5 New Yorkille, että jalkojen vahingoittuminen virantoimituksessa ei häntä huoleta.

– Jos minulta menee jalka poikki, käyn vain hakemassa auton takaluukusta uuden, ja olen taas valmis palvelukseen, Ferreira sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)