Verkkouutiset

Matkailijamäärät laskevat Yhdysvalloissa, elpymistä ei näillä näkymin ole luvassa

Matkustajamäärät laskivat reilusti Donald Trumpin astuttua valtaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Matkustaminen Yhdysvaltoihin on laskenut 16 prosenttia sen jälkeen kun presidentti Donald Trump astui valtaan. NBC Newsin mukaan matkailualan elpymistä ei näillä näkymin ole luvassa.

Uudessa tutkimuksessa on analysoitu dataa, joka on kerätty yli 50 miljoonasta mobiililaitteesta ympäri maailman. Tutkimuksen mukaan Kalifornian osavaltio ja erityisesti Los Angeles ja San Diego ovat kärsineet suurimmat matkustajatappiot. Molemmissa kaupungeissa vuosi 2016 oli kansainvälisen matkailun kannalta vahva. Matkustajamäärät kuitenkin laskivat äkillisesti vuoden 2017 alusta.

Työ- ja liikematkoja Yhdysvaltoihin kohdistuu vastaavasti 3 prosenttia enemmän kuin vuonna 2016. Kasvu ei kuitenkaan ole samalla tasolla kuin muualla maailmassa.

Matkailusektorin heikosta tilanteesta eivät kärsi ainoastaan hotellit ja lentoyhtiöt. Turismi tukee vahvasti kaikkia kaupan alan toimintoja Yhdysvalloissa. Pienemmät matkustajamäärät tietävät tappioita myös jälleenmyynnille. Tämä voi tarkoittaa jopa 1,2, prosentin tulonmenetyksen esimerkiksi ravintoloille, kaupoille ja nähtävyyksille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)