Verkkouutiset

Lapsi pelastui ihmeen kaupalla Malmön ammuskelussa: Luoti lensi vain senttien päästä

Neljä ihmistä loukkaantui Malmön ammuskelussa Etelä-Ruotsissa. Tapausta tutkitaan murhan yrityksenä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Poliisin mukaan Etelä-Malmössä sattuneessa ammuskelussa luoteja lensi myös asuntoon, jossa oli lapsia, kertoo The Local.

– On ihme, että useampi ihminen ei joutunut sairaalaan. Ainakin yksi luoti, mahdollisesti kaksi, lensi asuntoon. Lapsi oli erittäin lähellä saada osuman. Kyse oli muutamista senteistä, poliisin tutkija kertoo.

Ammuskelu tapahtui sunnuntai-iltana. Poliisi kuljetti yhden haavoittuneen sairaalaan. Paikalliset asukkaat kuljettivat kolme muuta haavoittunutta hoitoon.

Poliisin tiedotteen mukaan ampujat pakenivat skoottereilla. Tapausta tutkitaan murhan yrityksenä. Yhtäkään epäiltyä ei ole toistaiseksi otettu kiinni.

Useiden silminnäkijöiden mukaan ammuskelua edelsi takaa-ajo. Kaksi skootteria ajoi takaa autoa, jonka kyydissä uhrit olivat.

Auton kerrotaan törmänneen puuhun, jonka jälkeen useat skoottereilla liikkuneet henkilöt avasivat tulen autoa kohti ampuen noin 20 laukausta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)